Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT - I][GT] GraciiiiPowrót vs. Wredna vs. TamiS

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj: Dowolne,

Temat: Kreatywność,

Typ: Dowolny,

Dodatkowe informacje: Wykażcie się :).

[Premade]: Nie,

Tekst: Dowolnie,

Wymiary: dowolne, lecz w granicach rozsądku,

Termin składania prac: 18.06.2011r.

Termin głosowania na nadesłane prace: 23.06.2011r.

Pamiętajcie o wzorze głosowania: wszystkie posty nie spełniające go będą raportowane <_<.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Praca nr 1

finaaaaly.png

Praca nr 2

dyskwalifikacja

graciiiipowrt.png

Praca nr 3

tamis.png

Przypominam, jak głosujemy!

Wzór głosowania:

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, to i to...

[praca_2]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

[praca_3]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

Można głosować, voilà!

[praca_1]<- moim zdaniem ta praca przedstawia jak najbardziej kreatywność. Na tej PM'ce widać dokładnie wszystko co jest z tym związane- niezwykłość, szaleństwo, pasje i pomysł,

[praca_2]<- bardzo dobre wykonanie, lecz w porównaniu do pracy nr 1 nijak nie pasuje mi tutaj kreatywność. Gdyby temat brzmiał "sztuka" to co innego :),

[praca_2]<- także bardzo ciekawy klimat i kolorystyka, lecz jednakże jest to samo co w pracy drugiej- bardziej podchodzi mi pierwsza praca.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

[Praca_1] Podoba mi sie pomysł, fajnie to wygląda jak ten fotograf "wyskakuje" z głowy. Widać różne rodaje kreatywności, muzyka, fotografia, tam jest tez chyba znaczek GIMP'u.

[Praca_2] Nie głosuje tutaj z tego powodu ,że prawie nic tutaj nie jest zrobione, tylko te takie jak by plamy przy rece. Po za tym obrazek jest malo poprawiony

[Praca_3] W ogóle nie kojarzy mi sie z kreatywnością, te paski biale (pentole czy jakoś tak) chyba nie powinny nachodzić na stół.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

[praca_1]<- Dobre, ale nie ogarniam tego, słaby poziom, taką pracę można w gimpie odwalić lub nawet w paincie.net. Znam te brushe, tam kilka renderów/ikon wklejonych i na mniejszym kryciu + tło z pędzli. Kreatywne, ale mi się nie podoba.

[praca_2]<- Nie wiem co tu zostało zrobione. Pewnie opcje dopasowania tylko. Nie podoba mi się.

[praca_3]<- Najlepsza. Najwięcej efektów zostało zastosowanych na poziomie PhotoShop'a, ogólnie ładne, z fajnym klimatem, przyjemne dla oka.

Jeśli mamy wybierać najbardziej kreatywną pracę, to zamknijcie ten temat i pozwólcie aby nr 1 wygrał, bo to chyba oczywiste że reszta nie ma szans.

Jednak ja wybrałem to co bardziej mi się podoba i to , co jest na poziomie ps'a, bo reszta słabo.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

[1praca] Bardzo dobra lecz bardziej niż z kreatywnością widzę tutaj nawrzucane rendery bez pomysłu by tylko było, a ten koleś wyskakujący z głowy ? WTF ? Btw. Gdzieś widziałem podobną pracę i dlatego nie oddam na nią głosu. --- Wybieram mniejsze zło ^^

[2praca] Jakoś dobrze się patrzy na nią i jak najbardziej przekazuje temat. Dlaczego ? Ponieważ widzę tutaj młodą artyskę, która maluję portret dziewczyny, a malować z pamięci trzeba wykazać się kreatywnością i pamięcią wzrokową . Mimo, że nie widzicie co tutaj jest zrobione to ja wiem i jest dość sporo ponieważ mam ten stock na komputerze.

[3praca] Nie wiem jakim cudem taka praca dostała się do finału -.- Gdzie tutaj kreatywność? Pen tool + brush emitujący światło ? Blee...[/color]

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

[praca_1]<-Dla mnie najlepsza ; ). Świetnie wyszło , przypomina mi to troche styl ~mjuz1ka

[praca_2]<- No też fajne, ale jakoś mnie nie przekonuje.

[praca_3]<- To praktycznie sam stock tylko dodany ten pentol? i kolorki troche podraswane .

Opublikowano

[praca_2]<- Praca spokojna, nie jest nawalone milion efektów na odpierdol się, na dodatek ładne rozmazanie i sharpen, ładne światło. Na plus. Na dodatek wg. mnie jak najbardziej prezentuje temat pojedynku.

Opublikowano

[praca_2]<- Zmieniam swoje zdanie. Gdy zobaczyłem, co zostało na tej pracy tak naprawdę zmienione, to dosłownie poczułem się oszukany... Prócz poprawienia jakości oraz lekkiego brush'a pod ręką nic nie zrobiła ta osoba. Takie prace nie powinny zostać dopuszczone do pojedynku bo jest to zwykła praca na tzw. "odwal się"...

[praca_3]<-Chciałem głosować na 1 ale, że znam autora tejże pracy byłoby to nie fair, więc jestem zmuszony głosować na 3., Nie jest ona najgorsza, ale także zbytnio się ktoś nie wysilił.

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

[praca_1]<- Bardzo fajna praca :) Wszystko fajnie wkomponowane

[praca_2]<- Wszystko trzyma się 'kupy' i jest też na prawdę super pracą

[praca_3]<- Jednak ta mi się najbardziej podoba i tyle ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

[praca_2]<-Pokazuje kreatywność. Nie wiem co tam jest zrobione, ale najlepiej oddjae tematyke.

[praca_1]Niby zajebista i wgl,ale dopasowanie i sklejenie wszystkiego w całość masakra!!! Wszystko od siebie odbiega, widać kanty, aż patrzeć się nie chce.

[praca_3] Nie ogarniam pomysłu.

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie glosowalem w pojedynkach graficznych bo zbytnio nie wiem o co chodzi ale to co tutaj zobaczylem rozjebalo mnie od srodka.

[praca_1]<- Ta praca rozpierdala wszystko ! Glos na nia.

[praca_2]<- Mniej sie podoba ale takze ladnie i ttuaj dalbym 2 miejsce ;p

[praca_2]<- Ladnie ale takze mniej sie podoba ^^

Opublikowano

[praca_2]<- Bardzo fajna, pokazuję kreatywność kobiety która maluję, nie wypowiem się o pozostałych 2 pracach ale też są na wysokim poziomie.

Głos na prace nr. 2

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

[Praca_1] Moim zdaniem najbardziej pasuje do tematu

[Praca_2] Fajna , lecz nie da się jej porównać do pracy 1

[Praca_3] Tak jak praca 2

Głos na Prace_1

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

1. Nie podoba mi się to, że dodał ktoś na tej pracy logo GIMP'a i jakieś drzewo z prawej strony, ma się nijak do reszty. Ogólnie wszystko od siebie odstaje.

2. Fajne kolorki, praca nie powala ale na nią oddaję głos

3. Praca nie pasuje do tematu.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

A ja z góry obstawię kto jest której pracy autorem :

Praca nr 1 -----> Wredna, ponieważ w tą pm'ke została włożona jakaś praca. Na dodatek praca jest ładna, co wyklucza zrobienie ją przez resztę.

Praca nr 2 -----> Gracii, ponieważ praca ma ładne kolory, ale gówno jest na niej zrobione. Standardowa obróbka stocka, nic pozatym.

Praca nr 3 -----> Tamis, ponieważ ze względu na brak jakichkolwiek umiejętności, musiał on zrobić tą "prace".

Głos na prace nr 1.

@Down

Bo mi się nudzi.

Opublikowano

[praca nr1] << Tu,wykonanie ssie kutasa,ale jest zachowana kreatywność i jest przynajmniej coś zrobione.

[praca nr2] >> bleeeee

[praca nr3] >> ...

@Kronk

Nie wiem po co te "typy" ?

Opublikowano

[praca nr1] << Głosuję tutaj i mam nadzieję,żę wygra mój faworyt/ka :) zajebista praca i tyle.

[praca nr2] >> Fajna praca,miłe kolorki ale 1 rozwala kreatywnością :P

[praca nr3] >> Słabiutko....

1363095337-U286162.png

Opublikowano

[Praca_2] Bardzo ładna głębia, miłe kolory i co najważniejsze doskonale ukazany temat pracy KREATYWNOŚĆ!

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...